Warta

  • Analisis sareng status quo pasar penjualan kabel otomatis luar negeri dina 2021

    Pasar suku cadang mobil ageung, sareng pangajen pasar global na parantos ngahontal 378 milyar dolar AS, kalayan tingkat pertumbuhan taunan sakitar 4%. Sadaya jinis bagian mobil, di antawisna anu langkung populér mangrupikeun bagian otomatis anu tiasa diganti. Kusabab kendaraan nganggo sareng luh dina panggunaan alami, aya paménta ageung ...
    Maca deui
  • Expo Bagian Otomatis Internasional Mexico 2020

    Detil paméran: Ngaran Pameran: Mexico International Auto Parts Expo 2020 Waktu paméran: 22-24 Juli 2020 Tempat: Pusat Pameran Centro Banamex, Ikhtisar Pameran Mexico City: Amérika Tengah (Mexico) bagian Otomatis Internasional sareng saatos paméran penjualan 2020 PAACE Automekanika Mexico. ..
    Maca deui
  • Apw-2020 China (Wuhan) International Auto Parts Expo

    Apw-2020 Cina (Wuhan) Auto Auto Expo

    Detil paméran: Ngaran Pameran: apw-2020 Cina (Wuhan) Waktos Paméran Bagian Otomatis Internasional: 18-20 Nopémber, 2020 Tempat: Tinjauan Pameran Pusat Pameran Internasional Wuhan: Satuan dukungan: Komisi Pengembangan Nasional sareng Reformasi, Kamentrian Perdagangan, .. .
    Maca deui
  • Factory production process

    Prosés produksi pabrik

    Maca deui